Onsdags blommor & drömmar
 
 
 
 
 


Idag fick jag äntligen chansen att gå förbi nyöppnade Binderiet! Det är en av mina bästa vänner, Emma, som har öppnat det. Då jag var i Spanien under invigningen så fick jag komma på besök idag istället och gud vad fint hon fått det! Är så otroligt stolt över henne! Hortensiorna var nästan helt slutsålda, men inte konstigt är det när de bara kostar 60 kronor styck. Så om ni vill ha Karlstads bästa och billigaste blommor så får ni vara ute i god tid haha! 

Jag kan nog inte beskriva över hur stolt jag är över Emma som vågat satsa och förverkliga sin dröm. Det är något jag tycker alla borde göra. Eller åtminstonde ge drömmen en chans! Stora som små. För inte vill man sitta där på ålderdomshemmet och säga "tänk om"... 
Kommentarer (0)
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress
Matte liquid lipstick
Köpte detta i all hast innan The Island Festival förr förra helgen. Ville ha ett matt läppstift i en mörkrosa ton och då föll lotten på detta från Maybelline. Skulle verkligen vilja bli mer av en läppstiftstjej. Tycker det är så fint och gör hela ens look genast mycket fräschare. Jag älskar färgen på detta men jag tycker att det torkar väldigt långsamt och försvinner alldeles för fort. Så hit me med era bästa tips på läppstift som torkar utan att torka ut och håller hela dagen i kommentarsfältet!
Kommentarer (5)
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress
Modettelunch @ Fashion week
 
 
 
 
 
Det fick bli en snabb visit i ett pulserande stockholm i går. Fashionweek gick ju av stapeln så det kryllade av snygga människor och streetstyle fotografer överallt. Jag hade så himla fullt schema och bara en dag på mig, så jag får försöka satsa på modeveckan i vår istället! Jag hann iallafall med Modettelunchen på Berns med alla tjejer från redaktionen och nästan hela blogg-gänget! Så himla kul att få ett ansikte på alla. Så himla Goa! När de andra rörde sig iväg på visningar (så avundsjuk!!) återvände jag till kontoret och vidare på lägenhetsvisning. 
 
Till min stora besvikelse kändes inte lägenheten alls bra. Så jag beslutade mig för att inte ta den. Var ett tungt beslut att ta eftersom jag hade höga förhoppningar om att skriva på direkt på plats. Men det kändes inte bra alls! Förhoppningsvis har jag en ny lägis på tråden som kan bli min. Hoppas, hoppas!
Kommentarer (3)
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress
6 tips till dig som börjar plugga i höst
1. Låna böcker
Du behöver du inte köpa kurslitteraturen om du är tidigt ute. Då kan du låna böcker på biblioteket istället!
 
 
 
2. Ta vara på nollningen
Även om du inte är så mycket för fest eller spex så borde du verkligen vara med på nollningen. Du lär känna alla från klassen och de som går årskursen över dig. Oavsett om du redan har massa vänner på skolan är det jättebra att lära känna någon som läser samma sak som dig.
 
3. Utnyttja alla fördelar
Som student öppnar sig en värld av rabatter och  erbjudanden. Gå med i Ica student och kolla in mecenat. Det är okej att vara snål när man är en "fattig student". 
 
 
4. Jobba/praktisera vid sidan av
Alla utbildningar är olika, men på de flesta har du tid över till ett extrajobb. Ta chansen och gör något som kan få ditt cv att sticka ut när du är klar. Var inte rädd för att jobba gratis. Pengar är alltid kul men vissa erfarenheter kan du tjäna på längre fram.
 
5. Skjut inte upp plugget
Detta är så lätthänt, speciellt i början under nollningen. Försök läsa någon sida per dag så slipper du sitta med ett berg under tentaplugget. Det går alltid att klämma in 1timme med plugg per dag.
 
 
6. Köp en termos
Under mina första veckor i skolan la jag 200 spänn på kaffe. 10 kronor per kopp blir väldigt dyrt i längden. Glöm inte att göra matlådor om du har en långdag i skolan. Plocksalladen på vårt universitet är dyrare än picadelin på Coop i stan. 
Kommentarer (0)
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress
Mot Stockholm
 
startade dagen med lite jobb innan jag begav mig till tågstationen för att resa mot Stockholm! Där vankas det ett besök på kontoret, en Modettelunch och lägenhetsvisning. Det ska bli så roligt att träffa tjejerna på jobbet igen och få andas in Stockholmsluften - om så bara för en kort stund. 
 
Efter visningen ikväll åker jag nämnligen hem igen då det eventuella inflyttningsdatumet är den första september och jag har ännu lite saker jag måste fixa i Karlstad denna vecka! Men det ska bli så roligt att få komma iväg över dagen!
 
Kommentarer (1)
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress

Veckans like

 
Visa fler inlägg