En annorlunda arbetsplats
Just nu sitter jag och jobbar på en lite annorlunda arbetsplats än vad jag brukar. Nämnligen hemma! Jobbar hemmifrån under mellandagarna då jag hade suttit ensam i Stockholm annars. Så då passar jag på att få en hel vecka hemma med vännerna och Filip! 
 
Sedan jag kom hem i fredags har det varit full rulle med julfiranden, fest, jobb och middagar. Försöker verkligen passa på och njuta av att vara hemma och hinna med att göra så mycket som möjligt! 
Kommentarer (0)
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress
Årets sajt!
Igår var det dags för julfest med hela Nyheter24 gruppen som Modette är en del av! Det var min första fest med hela huset och det var så himla roligt att få lära känna alla lite bättre. Är så himla glad över att jag har hamnat på en arbetsplats som är så öppen och välkomnande. Trivs så otroligt bra! 
 
Något som var lite extra kul var att Modette utsågs till årets sajt! Det känns så himla bra att vårt jobb gör skillnad. Jag är så himla stolt över mitt och Saras jobb och längtar verkligen efter att klättra ännu mer och inleda nya projekt nästa år. Som om det inte var nog blev jag utsedd till "årets rookie" vilket också kändes så himla bra (om inte minst chockerande). Nu ska vi kötta på resten av året och peppen är på topp inför nästa! 
 
Kommentarer (0)
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress
Det spökar i lägenheten
Insåg igår vad en av anledningarna var till mitt lilla blogguppehåll. Vi saknar ju internet i lägenheten! Faktum är att vi ofta saknar nät över huvudtaget. Så fort man går in i trapphuset så börjar telefonen brusa och internet slås av hela tiden. Det är nästan så man tror att vi har ett litet nät-spöke i lägisen. Det kanske inte låter så läskigt, men bruset i telefonen är faktiskt lite obehagligt... Och det känns verkligen som i en skräckfilm när det står "inget nät". Tänk om man måste ringa på hjälp?? Haha Ne fy. Lite läskigt är det, men det dröjer nog inte länge tills det blir ordning på det! 
 
Btw, hur snygg är inte denna t-shirt och kjol? Dessa plagg är verkligen storfavoriter i garderoben just nu! Kjolen är från H&M och T-shirten är från Ganni. De lär säkert dyka upp på mellandagsrean, så håll utkik! Nu ska jag återgå till jobbet, hörs sen! 
Kommentarer (0)
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress
En vanlig dag med hångeltest på jobbet
Hej alla gullisar som troget kikar in här varje dag! Ni som följer mig här har ju märkt av mitt lilla upphåll. Jag har verkligen varit tom på inspiration och haft så mycket annat på tankarna, men nu gör jag en comeback lagom till jul! Har i skrivande stund lunchrast på jobbet som går åt till bloggen och soffjakt. Jag är ju på jakt efter en ny till vår nya lägis men jag kan inte bestämma mig riktigt för vad jag vill ha. Kommer blogga på en hel del om inredning framöver och då behöver jag er hjälp med vad jag borde välja! 


Fastnade för denna soffa i blå sammet. Slänger upp ett litet inlägg senare med andra soffor som jag har i tankarna.

Eftersom lunchrasten börjar ticka mot sitt slut och det är dags att återgå till jobbet så tänkte jag bjuda på en inblick i min vardag. Vad gör man egentligen på en mode/livstilsredaktion? Här om veckan satte vi röda läppstift på prov inför jul och testade hur bra de var att hångla med. Se hur det gick här! 
 
Kommentarer (0)
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress

Veckans like

 
Visa fler inlägg