Vi har blivit med lägenhet
 
Wiho! Efter flera månader av letande och budande så blev denna pärla vår! Jag var iväg och skrev på papprerna i förmiddags så nu kan ingen ta den ifrån oss, så himla skönt. Denna lägis ligger precis vid början av Odenplan i Vasastan, så vi har nära till allt från shopping till gym och restauranger. 
 
I dagsläget så är det en 1,5:a som vi ska göra om till en tvåa. Tänkte visa fler bilder och berätta mer lite längre fram när vi väl fått flytta in (vilket sker i januari). Nu börjar ju det som många anser vara det roligaste: inredningen! Kan ni inte tipsa om era favoritaffärer och auktion/secondhand-butiker? Behöver all inspiration jag kan få! 
Kommentarer (16)
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress
Liquid lipsticks!
 
Im back! Har ju haft ett litet oannonserat uppehåll härifrån.  Har helt enkelt känt brist på energi och inspiration. Livet har gått i ett sen i somras så allt kom lixom över mig och jag har känt mig rätt stressad på senaste tiden. Och då får man ibland stanna upp och lägga fokus på vad som är viktigt för stunden. Men nu kliar det i fingrarna och jag är sugen på att både skriva och fota. 
 
Fick dessa liquid lipsticks till kontoret här om dagen och blev kär i färgerna och formulan. Den var supermjuk och väldigt pigmenterad. Så om ni vill skämma bort er själva med ett bra läppstift så kan jag varmt rekomendera dessa!  Ett tips är att "bita ihop" på ett papper efter appliceringen. Färgen stannar men det översta lagret som ofta kladdar försvinner och gör tonen ett snäpp mattare!
Kommentarer (0)
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress
Pyjamasparty med Parneviks!
 
Denna dag har verkligen gått i 180! Jobbet har rullat på som vanligt, nytt för denna vecka är att vi har en ny superpraktikant, Linn! Ska bli så kul att lära känna henne! På lunchen stack jag iväg på en lägenhetsvisning som jag knappt vågar hålla tummarna för. 
 
Vid 5 tiden begav jag mig till släppet av Mia Parneviks pyjamaskollektion. Och ja, hon är lika supergo som på TV! Fick testa på att göra en intervju med henne och Peg och de var verkligen för gulliga! Efter intervjuerna tog jag, Sara och Jenny (från nyheter24 TV) oss ett glas av hennes vin och chitchatade lite. En riktigt trevlig tisdag med andra ord. 
Kommentarer (3)
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress
Sneak peak!
Tänkte bjuda på två bilder ifrån mitt och Filips (iskalla) helgäventyr! Vi hjälpte nämnligen min fina kompis Emma och agerade modeller för hennes butik och det var inget mindre än bröllopsbilder som skulle fotas av Rebecca Hansson. Så där stod vi, herr och fru fejkbröllop på ett öppet fält med en iskall vind. 
 
Så här i efterhand vad det nog bland det värsta jag varit med om i kyla haha! Så vi får se hur vi ser ut på bilderna haha... Men det var ett roligt äventyr och jag hoppas verkligen att Emma blir nöjd! 
 
 
Kommentarer (1)
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress
Om att känna sig hemma
Godkväll allihopa! Hoppas att allt är bra med er. Just nu sitter jag och mumsar på avokadosmörgåsar med alldeles för mycket chili. Eftermiddagen har spenderats på visningar, utan framgång dessvärre. Gillade verkligen ingen av de jag kikade på, så himla trist! 
 
Det kanske låter bortskämt, men jag tycker det är så otroligt jobbigt att inte ha ett eget ställe och känna mig som hemma. Jag har fått min fair share av att flytta runt, tro mig. Under hela min uppväxt med skilda föräldrar så är jag van vid att aldrig hinna landa utan alltid vara på väg någonstans. Efter studenten var det också ett väldans flyttande här och var. Fram tills i April. Då jag och Filip flyttade till vår älskade lägenhet i Haga. Det var första gången jag verkligen känt mig hemma. På riktigt lixom. Ett "riktigt" hem med alla mina saker. Inga fler resväskor, tillfälliga lösningar och en ständig planering i bakhuvudet. Hemma helt enkelt. 
 
Och det saknar jag. Mitt hem lixom. 
 
Kommentarer (0)
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress

Veckans like

 
Visa fler inlägg