Världens roligaste jobb!
Hej allihopa! Just nu sitter jag i bilen påväg till Borås. Det blir en liten dagsutflykt med ett dop på schemat. Och ikväll väntas det lite festligheter, så följ mig på instagram idag istället för på bloggen! Där heter jag lisaolsson_
 
Igår kickade vi igång ett av de sakerna vi planerat på att starta på jobbet. Nämligen Modette testar! Där kommer vi testa på alla möjliga sorters trender och produkter och betygsätta dem. Så himla kul!
 
 
Än så länge har vi spelat in två filmer där vi testar en superpopulär peel off-mask som ska dra ur pormaskar. Och igår testade vi Therese Lindgrens läpprodukter. Och jag måste säga att det är så himla kul med film.
 
 
Det är lite bökigt att klippa men jag känner mig bättre och bättre på det efter varje film. Även att vara framför kameran är väldigt kul. Jag är något ovan det men fan vad kul det är! Håll utkik på Modette.se för fler videos och hojta till om det är något som ni vill att vi testar!  
 
 
Kommentarer (0)
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress
Wella EIMI
Team Modette!
 
Igår drog jag, Nikolina och Josefin till Wellas studio för att besöka deras event. Väl på plats gick de igenom deras produkter och bjöd på både nagel och hårstyling. Det var supertrevligt att få känna sig lite extra ompysslad sådär efter jobbet. Håret höll sig snyggt ända tills idag faktiskt! 
 
Denna dag har gått åt till jobb och en middag med Lisa! Så himla mysigt. Men det fick bli en tidig kväll, har en massa saker att fixa inför helgen. 
 
Kommentarer (0)
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress
Topp 5: dagens höjdpunkter
1. Invigde mina nya boots
Den som väntar på något gott väntar oftast för länge! Gud vad de är snygga alltså!
 
2. Jag fick beröm för mina fina naglar
Har jobbat ett tag med att få ett par snygga naglar på egen hand. Att döma utav de komplimanger jag fått idag så verkar jag ha nått mitt mål! Ska skriva ett inlägg om detta senare. 
 
3. Blev stylad i håret hos Wellas studio
Efter jobbet drog vi på Wellas event, de bjöd på plock, styling och mingel. Så himla trevligt. Fick med mig massor av produkter hem som jag ska testa någon dag och kanske skriva en liten recension här!
 
4. Jag känner mig allmänt pigg och pepp
Brukar ju inte vara trött och deppig vanligtvis. Men idag känner jag mig lite extra glad! Kanske är det vitaminerna eller så är det allt roligt som väntar i framtiden...
 
 
 
Kommentarer (3)
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress
Dagens planer!
God morgon på er! 
Sitter och käkar frukost för en gångs skull. Brukar slänga i mig något i farten. Börjar ju så tidigt så det är sällan jag prioriterar en mysig morgonfrukost. Men är så otroligt på alla bloggare där ute som alltid verkar ha sånna härliga morgnar.. men men! 
 
Idag står det jobb på schemat. Jag ska redigera en video som jag spelade in igår, så håll koll på modette.se idag! Efter jobbet väntar ett event med Wella tillsammans med jobbtjejerna, så himla kul! Hoppas ni får en lika fin dag som jag!
 
 
Kommentarer (0)
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress
New in!
Hade förberett två inlägg här inför ikväll men min dator dog tillsammans med alla inlägg. Så de får komma upp lite senare! Bjuder därför på ett litet mobilinlägg med de nya pjuksen som jag köpte idag. 
 
Bad ju er om råd igår, men så föll jag över dessa godingar på & other stories och blev helt kär! De är verkligen så himla fina och jag ser så mycket fram emot att knalla runt i dem i höst och vinter.
 
 
Kommentarer (1)
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress

Veckans like

 
Visa fler inlägg