Botar hösttröttheten
Har känt ett tag nu att jag verkligen blivit trött och seg lättare och jag tror faktiskt att det har med den kalla och mörka hösten som vi nu gått in i. Jag älskar verkligen hösten, men de få soltimmarna är verkligen ett minus. Därför sprang jag och köpte lite vitaminer igår som jag hoppas kommer hjälpa mig på traven! 
D-vitamin
Eftersom vi inte får lika mycket solljus så får vi lätt brist på D-vitamin. Men genom att få i sig en av dessa solskenstabletter om dagen så ska man känna sig mycket piggare igen. 
 
Rosenrot
Rosenrot ska tydligen ha en upppiggande effekt som D-vitamin. Dessutom ska det göra dig extra skärpt och fokuserad (Perfekt om du jobbar eller pluggar mycket!). Hon på hälsokostbutiken sa även att man ska känna sig lite gladare, så om du känner av höstdeppen så kan denna vara värd att prova. 
 
C-Vitamin
Jag vill ju hålla mig frisk i höst också (+ att jag är lättpåverkad för säljteknikee haha). Därför fick jag även med mig ett gäng c-vitaminer!
Tänkte testa detta under 3 veckor nu och sen skriva om vilka effekter detta gett och hur jag känner. Ska bli riktigt spännande. Idag kommer det även upp en artikel på Modette.se som Nikolina skrivit om enkla saker du kan göra för att bota hösttröttheten. Så kika in där också!
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress