Mina helgplaner!

Fredag! 
Sitter i skrivande stund på tåget hem efter en fartfylld jobbvecka! Nu har den första veckan utan Josefin passerat och det är mycket nytt. Det känns lite tomt att inte ha den solstrålen bredvid mig om dagarna. Men det är bara att tuta och köra. Att jobba har aldrig varit så roligt som nu! Ikväll väntar dock något helt annat. Jag ska nämnligen hem till Karlstad för att fira min fina kompis Maja. Ska bli så himla kul att få träffa alla!

Lördag!
Lördagen kommer gå åt till att fixa massa ärenden. Men förhoppningsvis hinner jag med lite kvalitetstid med tjejerna också. Senare på kvällen ska jag och Filip besöka Olssons Elektriska för att testa på deras nya meny! Tycker de har så bra mat där så det ska bli spännande att de vad de uppdaterat menyn med. Kvällen fortsätter antagligen hos oss med lite vin och vänner!

Söndag!
Ni som följt mig ett tag nu förstår säkert redan vad som står på min söndagsagenda: ingenting. Som vanligt haha! Den brukar dock fyllas på under helgen och i slutändan blir det alltid svårt att klämma in allt innan tåget hem till Stockholm börjar rulla!
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress

Veckans like