Mina mål
För några veckor sedan skrev jag ett inlägg om hur man uppnår sina mål. Därför tänkte jag dela med mig av mina egna mål i ett inlägg.

Ta mig an fler fotojobb
Har ju fotat för lite olika företgag under våren och det har varit så himla roligt! Fotografi är något jag vill lära mig mer om, både om kamerateknik och redigering. Under hösten kommer jag förbättra mina kunskaper och ta mig an fler fotojobb.
 

Blogga kvalitativt och regelbundet
Att blogga tar mer tid än vad man kan tro. Anledningen till att jag bloggar är för att det är så himla kreativt och roligt. Men när bloggen är det första som kommer upp när någon googlar mitt namn så vill jag ju göra bra ifrån mig. Som tur är dyker en annan, väldigt duktig, bloggerska upp först om man googlar mitt namn. 

 
Hitta på fler roliga saker
Sen jag flyttade tillbaka till Stockholm har jag hamnat ur mina rutiner och blivit ganska dålig på att ta tillvara på dagarna faktiskt. Det finns ju så himla mycket roligt att göra här, så jag ska verkligen bättra mig på att ta vara på allt kul som Stockholm faktiskt har att erbjuda!
 
 
Göra Modette till en ännu bättre sajt
Jag är verkligen så pepp och förväntansfull inför denna höst! Att gå till jobbet med mål och förväntningar gör det så himla mycket roligare! Jag kommer göra mitt allra bästa för att göra mitt jobb så bra som möjligt. Den inställningen tycker jag att alla borde ha! 

Träna regelbundet
Bläh, det mest klyshigaste målet någonsin? Nej men faktiskt. Jag behöver inte ens komma iform, men jag måste komma igång.  
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress

Veckans like