Skönhetsfavoriter
Söndag = Söndagsritualer. En kväll i veckan så försöker jag ta hand om mig själv lite extra. Jag brukar då passa på att köra ansiktsmask, peeling och avsluta med lite brun utan sol. Det känns som ett perfekt sätt att börja den nya veckan på så man känner sig fin och fräsch. 

Dessa produkter är mina favoriter i badrumsskåpet just nu. Speciellt ansiktsmasken och krämen från Elizabeth Arden. Man blir verkligen babylen. Ibland varvar jag med brun utan sol gelen för att få lite färg och lyster. Tycker egentligen att det är så himla fint att vara lite höstblek, men jag trivs mycket bättre med lite, lite färg. Känner mig mycket piggare då! 
 
Jag passar även på att använda en peeling och avsluta med lite olja. Har alltid varit lite slarvig med just oljor. Tycker att de nästan aldrig torkar. Men den jag använder nu från biotherm kladdar inte alls och den håller en verkligen återfuktad hela dagen. Även om jag drar på mig ett par jeans så känner man att oljan fortfarande är kvar på kvällen. Om ni fattar vad jag menar? haha. Det jag vill säga är iallafall att ni borde satsa på en bra olja som går in i huden och använda den ofta!
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress

Veckans like