Mitt sista nummer i Karlstadsliv!
Efter en hel del funderingar har jag nu bestämt mig för att avsäga mig rollen som mode och inredningsskribent för Karlstadsliv. Det blir väldigt svårt att göra ett bra jobb från Stockholm, och jag gillar inte att göra något halvhjärtat så det är bättre att lämna över det till någon annan så jag kan fokusera 100 procent på mitt jobb här. 

Jag är verkligen så himla glad över att jag slängde iväg det där mailet för några månader sedan till chefsredaktören Oskar. Det var inte den mest perfekta jobbansökan med det bästa CV:t men som tur var fick jag en chans att visa vad jag gick för. Och det gjorde jag. 

Minns det som igår om hur stolt jag var när det första nummret släpptes. Det var ju mitt första riktiga jobb som frilansskribent och det har tagit mig så otroligt långt. Vem visste att jag nu, åtta månader senare skulle få heltidsjobb som redaktör på en av Sveriges största mode och livstilssajter? Jag antar att allt är möjligt om man ger sig fan på det och bara kör. 

Men om det är en sak jag lärt mig om skrivande så är det att man ibland måste "kill your darlings" och låta vissa saker gå. Det fick jag göra nu. Mitt mode och inredningsuppslag har varit som min lilla bebis. Men jag har verkligen inte tid med en bebis nu och jag kan inte låta den lida för det. Som tur är lämnar jag över den i goda händer hos min gamla klasskompis Felicia. Jag vet att hon kommer göra ett grymt jobb och det ska bli så himla kul att få se hur hennes version av uppslaget kommer bli! 
Kommentarer (0)
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress

Veckans like

 
Visa fler inlägg