Mitt sista nummer i Karlstadsliv!
Efter en hel del funderingar har jag nu bestämt mig för att avsäga mig rollen som mode och inredningsskribent för Karlstadsliv. Det blir väldigt svårt att göra ett bra jobb från Stockholm, och jag gillar inte att göra något halvhjärtat så det är bättre att lämna över det till någon annan så jag kan fokusera 100 procent på mitt jobb här. 

Jag är verkligen så himla glad över att jag slängde iväg det där mailet för några månader sedan till chefsredaktören Oskar. Det var inte den mest perfekta jobbansökan med det bästa CV:t men som tur var fick jag en chans att visa vad jag gick för. Och det gjorde jag. 

Minns det som igår om hur stolt jag var när det första nummret släpptes. Det var ju mitt första riktiga jobb som frilansskribent och det har tagit mig så otroligt långt. Vem visste att jag nu, åtta månader senare skulle få heltidsjobb som redaktör på en av Sveriges största mode och livstilssajter? Jag antar att allt är möjligt om man ger sig fan på det och bara kör. 

Men om det är en sak jag lärt mig om skrivande så är det att man ibland måste "kill your darlings" och låta vissa saker gå. Det fick jag göra nu. Mitt mode och inredningsuppslag har varit som min lilla bebis. Men jag har verkligen inte tid med en bebis nu och jag kan inte låta den lida för det. Som tur är lämnar jag över den i goda händer hos min gamla klasskompis Felicia. Jag vet att hon kommer göra ett grymt jobb och det ska bli så himla kul att få se hur hennes version av uppslaget kommer bli! 
Kommentarer (0)
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress
Halsduksväder
 
Idag var det äntligen dags att plocka fram min älskade halsduk som legat på hatthyllan under hela sommaren! Älskar verkligen den mörka gröna färgen. Den jag har är från Acne men om jag ska vara helt ärlig så är jag lite besviken på den. Hade hört så mycket gott om dessa halsdukar men de jag köpte förra året blev noppriga på bara några veckor, och då hade jag varken utsatt dem för en tvätt eller regnigt väder. Men jag kanske hade otur då alla andra verkar nöjda! 

I år vill jag satsa på lite roligare halsdukar i olika färger och mönster. Ska försöka plocka ihop ett inlägg med mina favoriter just nu. Håll utkik efter det i veckan! Vad vill ni mer läsa om? Släng iväg en kommentar vet jag! 
Kommentarer (2)
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress
Mysmåndag
 
I jämförelse med gårdagen har jag haft en riktigt bra dag haha! Hade en riktigt dålig kväll igår... Tåget blev försenat, följt av en mobil som kraschade och en rökfylld lägis av en bränd macka i brödrosten. Men nu är livet på rätt spår igen och jag inleder veckan på allra bästa sätt med lite vin och charkisar med tjejerna på balkongen, så himla mysigt! Hoppas ni har en lika fin måndag! 
Kommentarer (2)
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress
Birthday party!
 
Sitter just nu fast på ett tåg mellan Karlstad och Stockholm. Det har tydligen skett en olycka på sträckan framför oss och allt är väldigt oklart. Förhoppningsvis dröjer det inte allt förlänge tills vi är på gång! 
 
Bjuder på lite bilder från gårdagen så länge. Hade en sån himla rolig kväll igår! Hade fixat massa plock och drinkar men det som jag tror uppskattades allra mest var heliumballongerna. Tycker det är så festligt med ballonger, jättefint i början av kvällen och jätteroligt att andas in och hålla tal framåt slutet haha! 
Kommentarer (2)
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress
Den första riktiga höstsöndagen
 
Nu, i slutet av september börjar äntligen hösten komma på riktigt. Så himla mysigt! Vill bara köpa massor av stickade tröjor och halsdukar och mysa runt i om dagarna. Idag står backluckeloppis på agendan. Ska bli supermysigt faktiskt! Måste även hinna städa bort gårdagens fest innan tåget går till Stockholm ikväll haha. Ska lägga upp lite bilder därifrån senare ikväll, håll utkik då!
Kommentarer (1)
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress

Veckans like

 
Visa fler inlägg