Mina helgplaner!
 
 
Fredag
Idag väntas jobb för fulla muggar. Senare i eftermiddag går tåget hem mot Karlstad igen. Ska bli superkul att få träffa alla tjejer och Filip igen. Har verkligen saknat dem allihopa. Önskar att de kunde flytta hit allihop. Det är ju svårt att hinna med alla under de få dagar som man är hemma. Men ikväll vankas det åtminstonde en fredagsmiddag med Filip. 

Lördag 
Dagen kommer nog gå åt till att förbereda inför kvällen. Mina tjejkompisar kommer nämnligen på födelsedagskalas hos mig! Det ska bli så himla roligt att få ha hela tjejgänget samlat igen och jag längtar verkligen så himla mycket. 

Söndag
Som i vanlig ordning så är mina söndagar oplanerade. Jag hoppas det blir fint vänder så jag kan spendera dagen på en mysig uteservering med en kaffekopp i handen! På kvällen rullar tåget tillbaka till Stockholm igen! 
ISA

åh vad du är duktig att åka hem till Karlstad då, gör det typ aldrig känns det som. usch på mig! hoppas du får en lika mysig helg som det låter <3

Svar: Ja, det blir ju lätt så när man har pojkvän där! Vi brukar köra lite varannan helg typ! :) hoppas du också hade en SUPER helg! 😍❤️
Lisa Olsson

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress

Veckans like