Q/A
Var kommer du bo i Stockholm? 
Under mina första två veckor så kommer jag bo hos Lisa som jag bodde med under sommaren. Sedan kommer jag antagligen (om allt går enligt plan, peppar peppar) flytta in själv i en lägenhet i Vasastan. Men mer om det när jag skrivit på papper och står med nycklarna i handen. Vad som helst kan ju hända på bostadsmarknaden i Stockholm! 

Tror du att du kommer vilja bo i Karlstad när du är äldre och har familj? 
Ingen aning faktiskt. Karlstad är en jättemysig stad och perfekt för att växa upp i. Men det beror nog på var man befinner sig när det livet faller in. Det känns viktigare stt vara på en bra plats i livet, snarare än en på en bra plats i världen när det kommer till att bilda familj. 
 
 
Hur kommer det kännas att ha ett distansförhållande? 
Tufft och tråkigt såklart. Jag vill ju ha Filip vid min sida hela tiden. Men jag tror inte det är sunt att tacka nej till chanser som kan uppfylla ens drömmar bara för att få vara nära den du älskar. Det är skitfint med kärlekspar som ger upp allt för varandra, som i typ twillight, men jag har svårt att se att det fungerar i verkligheten. Distansförhållanden är ganska okänd mark för min del. Men jag litar på Filip lika mycket som jag älskar honom. Det är ju han jag vill ha, resten av mitt liv. Och det känns större än sträckan mellan Karlstad och Stockholm. 
 
Hur gör du med skolan? 
Jag kommer ta studieuppehåll till en början. Det innebär att jag kan komma tillbaka till utbildningen i mån av plats om jag ångrar mig. Det var ett tufft beslut att ta men jag är så glad över att jag gjorde det. Det känns helrätt och jag ångrar det inte en sekund! Om jag i framtiden skulle vilja plugga ändå så finns det ju alla möjligheter i världen att göra det. Men nu vill jag lägga allt krut på att köra allt jag har på Modette och förhoppningsvis gå den vägen - learn by doing. 
 
Hur ser tjänsten på Modette ut? 
Jag kommer jobba heltid som redaktör på Modette. Jag kommer jobba med det mesta som har med vår sajt att göra, såsom med bloggare, artiklar och sociala medier mm. Vi ska gå igenom mina arbetsuppgifter lite närmare under veckan men överlag så kommer jag ha vanliga redaktionssyslor och göra allt jag kan för att lyfta Modette och göra det så bra som möjligt. Det kommer bli en otroligt rolig och spännande höst! 
 
Hur var din egen uppväxt? 
Mina föräldrar skiljde sig när jag var sex år gammal, därefter växte jag upp i huset på Färjestad med pappa och i lägenhet på långtäppan med mamma tillsammans med mina två storebröder! Jag hade en väldigt bra uppväxt, inte helt smärtfri men vems har någonsin varit det? Men jag tycker inte att min familj kunde ha gjort ett bättre jobb och jag är stolt över den jag formats till idag! 
Så här såg lilla Lisa ut. Fattar verkligen inte hur mamma kunde släppa mig utanför dörren såhär?? 
 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress

Veckans like