Resa bokad!
Tänkte passa på att berätta om vad som väntar mig om ugnefär 3 veckor(!!). När vintern känns som längst och huden är som allra blekast så kommer nämnligen jag resa över Atlanten, hela vägen till Miami. Det ska bli så himla kul och vi håller just nu på att planera vår resa.Vi kommer hälsa på min tjejkompis vänner där så vi kommer inte vara helt lost, men alla tips är välkomna! Förhoppningsvis kommer vi hinna med en dag på Ultra Music Festival, men utöver det så har vi ännu inga planer. Så länge jag får D-vitamin på huden, saltvatten i håret och lite bubbel i kroppen så är jag nöjd. 


Är så taggad och pepp, men också lite nervös. Flygrädslan och resfebern börjar kicka in redan nu. Vill inte ens tänka på vilket vrak jag kommer vara dagarna innan!
Kommentarer (1)
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress
Happy semeldag!
Idag var dagen med stort S äntligen kommen, Semeldagen! Om jag njöt? Självklart! Jobbdagen tickade på i all hast och när den led mot sitt slut mötte jag upp Clara för en Juice på stan. Nu ska jag träna och sen blir det Grammis! Ja, från soffan då alltså...
 
Kommentarer (1)
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress
Om jag får drömma...
Okej, jag är förlorad till alla dessa skor. Kan tyvärr inte köpa alla, utan jag får nog nöja mig med ett par. Vilka av dem tycker ni är snyggast?? 
Rosa sandaler / Gröna sandaler / Sandaler med pärlor / Beiga sandaler / Svarta sandaler 
Kommentarer (0)
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress
Min tantiga vana
Ja, nu tänkte jag bjuda på ett tips av det tantigare svaret. Eller, tips och tips. Det är snarare en mysig grej jag. Rullar göra som jag skulle vilja dela med mig av. Och såklart har det med choklad att göra!
(Btw, min hand ser helt död ut?!)
Det här med praliner alltså. En underskattad grej. Har alltid tyckt att "more is less" när det kommer till choklad men detta är en game changer. Så fort jag får tillfälle och går förbi en rolig choklad/konfektyr butik plockar jag på mig några av de roligaste och konstigaste smakerna de har. 
I helgen gick vi förbi Pralinhuset. Så då fick det bli tre gottebitar med smak av kaktus, mango/yoghurt och prosecco/jordgubbar. Spännande eller hur?? Det är kanske inget jag skulle vilja käka 200g av, men det är så kul att testa!
Denna gång tog prosecco/jordgubbar hem priset. Lite annorlunda och syrlig smak på en choklad, men det är det som gör det kul. Så nästa gång du går förbi en tantig pralinbutik, köp med dig tre stycken hem och ha pralinroulette. Det är så mycket mysigare än 200gram Marabou schweizernöt! 
Kommentarer (0)
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress
Söndagsshopping!
Hur fin tröja köpte inte jag härom dagen?? Älskar den inbyggda korsetten och de ballongaktiga ärmarna. Samt färgen, så krispigt vit lixom. Märks det att jag är nöjd??
 
Vi tog ut en extra liten sovmorgon efter gårdagens middag. Kan verkligen rekommendera Shibumi. Har ätit där förut men igår imponerade de verkligen. jag tyckte att de vegetariska rätterna var godast, och missa inte det japanska bubblet om ni går dit! Jag och Filip älskar ju att testa nya restauranger, kan tipsa om mina favoriter av de vi hunnit testa ännu i ett längre inlägg!
 
Söndagen har spenderats på Söder. Har strosat i butiker, ätit köttbullar och kladdkaka och till sist vinkat av Filip på stationen. Nu ska jag ha en "ta hand om mig kväll" och somna i tid så jag blir ännu friskare. 
 
Kommentarer (1)
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress

Veckans like

 
Visa fler inlägg