Min tantiga vana
Ja, nu tänkte jag bjuda på ett tips av det tantigare svaret. Eller, tips och tips. Det är snarare en mysig grej jag. Rullar göra som jag skulle vilja dela med mig av. Och såklart har det med choklad att göra!
(Btw, min hand ser helt död ut?!)
Det här med praliner alltså. En underskattad grej. Har alltid tyckt att "more is less" när det kommer till choklad men detta är en game changer. Så fort jag får tillfälle och går förbi en rolig choklad/konfektyr butik plockar jag på mig några av de roligaste och konstigaste smakerna de har. 
I helgen gick vi förbi Pralinhuset. Så då fick det bli tre gottebitar med smak av kaktus, mango/yoghurt och prosecco/jordgubbar. Spännande eller hur?? Det är kanske inget jag skulle vilja käka 200g av, men det är så kul att testa!
Denna gång tog prosecco/jordgubbar hem priset. Lite annorlunda och syrlig smak på en choklad, men det är det som gör det kul. Så nästa gång du går förbi en tantig pralinbutik, köp med dig tre stycken hem och ha pralinroulette. Det är så mycket mysigare än 200gram Marabou schweizernöt! 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress

Veckans like