Våra renoveringsplaner!
Tänkte berätta lite om planerna för vår lägis i Stockholm som jag äntligen flyttat in i. I dagsläget är det ju en pärla på 42 kvadrat med hall, badrum ett stort kök och ett vardagsrum. Det vi vill göra först och främst är att dela köket på mitten och använda halvan närmast fönstret som sovrum och andra halvan ska vi öppna upp och använda som kök. 
 
Sovrummet kommer bli ganska litet, så vi kommer satsa på smart förvaring ovanför sängen. Filip är lite småsugen på att köra en färg i hela rummet. Alltså väggar, lister, garderober, tak i samma färg. Jag håller med om att det är galet snyggt men vet inte om man vågar? Ska vi? Jag vill ha rosa och Filip vill ha mörkgrönt.


Golvet är i dagsläget ganska gult i sitt träslag. Vi vill behålla trägolvet men planerar på att slipa upp det och göra det mörkare.


Väggarna i resten av lägenheten vill jag måla ljusa. Egentligen är jag för färg, men den gråa färgen som är på väggarna nu nu får rummet att krympa tycker jag. Däremot så skulle jag gärna vilja använda lister och stuckaturer som gör rummet mer personligt. 

 
När allt detta är blir klart, och hur lägenheten blir i slutändan vet jag inte riktigt. Men förhoppningsvis bor vi i drömlyan i sensommaren!
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress

Veckans like