Todays look
Försökte pigga upp min bleka look med lite färg dagen i ära. Januari-mars måste ju vara de blekaste månaderna på hela året. Som tur är väntar ju en solsemester runt hörnet, men mer om det imorgon... 
 
Tills dess tänker jag satsa på mycket färg. Rosa, lila, gul och röd är några färger jag verkligen tänker satsa på i vinter/vår. Köpte världens snyggaste jacka härom dagen, ska visa den imorgon så får ni avgöra om det är en keeper eller inte! 
Kommentarer (1)
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress
Stockholm Fashion Week day 1 - snapshots
Tänkte bjuda på några snapshots från modeveckans första dagar! Det är ju min allra första riktiga Fashion Week så det har varit riktigt spännande att få se hur det går till. Minns det som igår när jag förra året just hade kirrat jobb som mode och inredningsredaktör på Karlstadsliv och bloggade för fullt om hur du kunde följa FW16aw hemmifrån, och idag var jag på plats själv i Berns salonger! Ganska galet faktiskt. 
 
Knäppte mest bilder med mobilen idag, blev lite bökigt med kameran kände jag. Så ni får hålla till godo med dessa. Vill ni se fler filmer/bilder får ni spana in min instagram (Lisaolsson_). 
 
Först ut var Naim Josefis visning som invigde hela modeveckan. Lyckades inte få några bra bilder från den visningen då ljuset var så starkt och många av plaggen blänkte. Ursnygg kollektion - men svårfångad på bild från vår vinkel. 
 
Kort där efter var det dags för Busnels visning (bilderna ovan). Det kanske syns dåligt på bilderna, men catwalken var klädd i konstsnö. Så mysigt! Tyckte kollektionen såg riktigt mysig ut, älskar de dova och jordnära färgerna. Vintern fick sig en liten nytändning!
Sist ut (för min del) var Hunkydory som bjöd på riktigt tjusiga plagg! Blev verkligen kär i denna sammetskostym på bilden ovan. Älskar färgen! 
 
Imorgon väntas ytterligare visningar och lite jobb. Är så förväntansfull på Ida Sjöstedts visning. Med andra ord ligger det en riktigt rolig jobbvecka framför mig! 
Kommentarer (0)
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress
Inspelningsdag 1
Idag hade vi vår första inspelningsdag i studion av vår lilla webb-serie som jag och Sara har dragit igång! Vi har planerat det under en lång tid och idag tog det alltså fart på riktigt. Så himla kul! 
 
Tyckte det var superroligt att jobba med Tv istället för på webb och vi hade en superrolig dag med alla gäster och vårt fantastiska tv-team. Ska bli superkul att få se resultatet! Nu ska jag slänga i mig lite mat och möta upp tjejerna för lite vin. Hoppas ni får en riktig pangfredag! 
 
 
Kommentarer (0)
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress
Sjukis
Ligger just nu nerbäddad i sängen med massa gamla nummer av Elle Decoration och försöker kurera mig med te. Har nämnligen åkt på en förkylning så känner mig helt slut i huvudet. Hanterar verkligen förkyldningar lika dåligt som det sägs att gubbar gör haha. 
 
Har faktiskt hållt mig frisk hela hösten/vintern men nu var det dags igen. Brukar vara förkyld så länge men sedan jag började käka vitaminerna så har jag hållt mig frisk. Nu har jag dock fuskat med alla vitaminer och här ligger jag ju som sagt. Ska knapra i mig Ipren, skölja ner det med honungste och försöka sova bort det snart. Wish me luck!
Kommentarer (1)
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress
Köksrenoveringen är igång!
Förra veckan inledde vi den lilla köksrenoveringen hemma i Karlstad. Först ut var skåpsluckorna som skickades iväg på lackering. De nedersta luckorna kommer bli svarta och de över kommer vara vita, med guldiga knoppar. Lite som på dessa bilder. 
Vilken bänkskiva det blir har vi ännu inte bestämt oss för. Vi har kollat lite på marmor och granit, men än är inget bestämt! Jag tycker det vore fint med en skiva i svart sten (oavsett sort) men vi får se hur det blir. Hittade lite insperation på Pinterest, älskar verkligen den första bilden!
På väggen mellan över- och underluckorna så ska vi antagligen även byta kakel. Även där så har vi svårt att bestämma oss. Det känns som att man måste bestämma det samtidigt som bänkskivan. Jag tycker det är jättefint att använda sig av samma sten på väggen som på bänken, men jag tycker också om det rektangulära svarta kaklet. Men vi är även inne på att måla väggen... 
Som ni förstår är vi inte helt säkra på hur vi vill göra än. Vanliga par kanske bestämmer hur hela köket ska se ut innan de börjar, men inte jag och Filip haha! Det blir nog superfint tillslut! Det är så kul att Filip är mer inredningsintresserad än jag för han kommer med så mycket bra, roliga och snygga idéer. Jag tror vårt kök kommer bli superfint, när vi väl bestämt oss alltså haha!
Kommentarer (0)
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress

Veckans like

 
Visa fler inlägg