Köksrenoveringen är igång!
Förra veckan inledde vi den lilla köksrenoveringen hemma i Karlstad. Först ut var skåpsluckorna som skickades iväg på lackering. De nedersta luckorna kommer bli svarta och de över kommer vara vita, med guldiga knoppar. Lite som på dessa bilder. 
Vilken bänkskiva det blir har vi ännu inte bestämt oss för. Vi har kollat lite på marmor och granit, men än är inget bestämt! Jag tycker det vore fint med en skiva i svart sten (oavsett sort) men vi får se hur det blir. Hittade lite insperation på Pinterest, älskar verkligen den första bilden!
På väggen mellan över- och underluckorna så ska vi antagligen även byta kakel. Även där så har vi svårt att bestämma oss. Det känns som att man måste bestämma det samtidigt som bänkskivan. Jag tycker det är jättefint att använda sig av samma sten på väggen som på bänken, men jag tycker också om det rektangulära svarta kaklet. Men vi är även inne på att måla väggen... 
Som ni förstår är vi inte helt säkra på hur vi vill göra än. Vanliga par kanske bestämmer hur hela köket ska se ut innan de börjar, men inte jag och Filip haha! Det blir nog superfint tillslut! Det är så kul att Filip är mer inredningsintresserad än jag för han kommer med så mycket bra, roliga och snygga idéer. Jag tror vårt kök kommer bli superfint, när vi väl bestämt oss alltså haha!
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress

Veckans like