Stockholm Fashion Week day 1 - snapshots
Tänkte bjuda på några snapshots från modeveckans första dagar! Det är ju min allra första riktiga Fashion Week så det har varit riktigt spännande att få se hur det går till. Minns det som igår när jag förra året just hade kirrat jobb som mode och inredningsredaktör på Karlstadsliv och bloggade för fullt om hur du kunde följa FW16aw hemmifrån, och idag var jag på plats själv i Berns salonger! Ganska galet faktiskt. 
 
Knäppte mest bilder med mobilen idag, blev lite bökigt med kameran kände jag. Så ni får hålla till godo med dessa. Vill ni se fler filmer/bilder får ni spana in min instagram (Lisaolsson_). 
 
Först ut var Naim Josefis visning som invigde hela modeveckan. Lyckades inte få några bra bilder från den visningen då ljuset var så starkt och många av plaggen blänkte. Ursnygg kollektion - men svårfångad på bild från vår vinkel. 
 
Kort där efter var det dags för Busnels visning (bilderna ovan). Det kanske syns dåligt på bilderna, men catwalken var klädd i konstsnö. Så mysigt! Tyckte kollektionen såg riktigt mysig ut, älskar de dova och jordnära färgerna. Vintern fick sig en liten nytändning!
Sist ut (för min del) var Hunkydory som bjöd på riktigt tjusiga plagg! Blev verkligen kär i denna sammetskostym på bilden ovan. Älskar färgen! 
 
Imorgon väntas ytterligare visningar och lite jobb. Är så förväntansfull på Ida Sjöstedts visning. Med andra ord ligger det en riktigt rolig jobbvecka framför mig! 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress

Veckans like