Mason Pearson recension
Blev med ny hårborste för några veckor sen. Efter år av trånande slog jag tillslut till på en borste från Mason Pearson. 
 
Jag valde den minsta storleken, pocket, så jag kan slänga ner den i väskan lätt. Dessutom äger jag redan en liknande borste som är stor så det kändes onödigt. 
 
Det finns ju lite olika modeller för olika hårtyper, så jag kollade upp vilsken av deras borstar som skulle passa mitt hår bäst på deras hemsida. 
 
Lotten föll på en "pure bristle" vilket innebär att stråna bara är i svinborst och inte blandade med nylon (som passar tjockare hårstrån. 
 
Den är rätt dyr, ca 900 kr går den loss för. Men den håller i åratal!! Och hur jag vet det? Jo, jag haf ägt en borste i samma material sen jag var fem. Håröm som jag är är det endast dessa borstar som funkar på mitt SUPERTRASSLIGA hår. 
 
Så här ser min gamla barndomsborste ut idag! Den är ihoptejpad med silver tejp då det utbröt ett och ett annat vansinnesutbrott under perioden mellan 5-23 år... men annars är den fortfarande lika magisk. Även om mina vänner kallar den för vodo-borsten. 
 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress

Veckans like