DIY matbord
Inredningen till lägenheten är långt ifrån klar. Det går sakta men säkert. På ett sätt vill jag bara bli klar helst igår, men samtidigt vilja låta det ta tid. Inte bara köpa för att köpa utan planera mina köp. Därför har jag gjort en "prio-lista" med vad jag måste ordna först.
 
Först på listan nu står matbord och stolar. Först var jag inne på att tillverka en egen skiva i en vit sten, han aldrig kolla ut exakt vilken stensort jag ville ha innan jag såg att Vanja skulle sälja sitt soffbord i marmor - och det var exakt den färgen som jag hade velat ha om jag skulle satsat på ett bord i marmor. 
 
Som ni ser har skivan lite rosa/beige i sig, vilket jag tycker är så fint och ger lite personlighet. Älskar det! Formen är också precis så som jag hade tänkt beställa själv.
Så nu är det bara ben/ett underrede som saknas. Jag har kikat på ett underrede som man måste beställa från Italien. Det går på några tusenlappar men jag tror ändå det kan vara värt det? Det är i mässing och allt jag någonsin drömt om. Har ni tips på var man kan köpa underreden eller snygga ben som håller för en marmorskiva?? Hojta till bland kommentarerna! 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress

Veckans like