Restaurangtips i Stockholm
Okej, vet inte om detta räknas som ett restaurang eller boktips, men jag antar att det faller in under båda två. I julklapp fick jag nämligen den här boken av Filip pch det är lite av en restaurang guide till olika ställen i Stockholm.
I boken kan man läsa om 12 restauranger i Stockholm och deras koncept vilket är perfekt om man vill upptäcka nya ställen. Dessutom får du en varmrätt gratis när du kommer dit. Så det lönar sig lixom att köpa boken! 
Än så länge har vi bara ätit på två ställen, men vi ska försöka ta oss iväg en gång i månaden för att hinna bocka av alla restauranger. Hojtar till om vi hittar något superställe som ni inte får missa!!
 
Kommentarer (1)
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress
Snapshots från idag
Till skillnad från mina vanliga mornar då det bara brukar bli ett knäckebröd på sin höjd så tog vi oss iväg på ett frukost event med ASOS som visade upp sin höstkollektion, som förövrigt var dösnygg!
 
Har varit lite dålig på att ta mig iväg på event men det är kul när man faktiskt tar sig iväg! 
Efteråt åkte vi tillbaka till kontoret för att jobba. Fick en rejäl överraskning när ett blombud från Filip kom in på redaktionen. Ska visa blommorna sen, de var så fina att jag i princip skrek rakt ut.
Efter en snabb vända hemma begav jag mig till Balsac med Lisa för lite champagne och ostron. Är inte direkt såld på det där med ostron. Jag har testat men fattar verkligen inte grejen? Ne, men lite bubblor kan gott slinka ner! 
Kommentarer (3)
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress

Veckans like

 
Visa fler inlägg