Mina favorit masker
De senaste året har mitt intresse för hudvård tagit sig till nya höjder, tycker det är så kul! Har därför köpt på mig och testat hur mycket produkter som helst och nu tänkte jag visa upp mina favoriter!
 
 
Här har vi hela gänget! Jag använder alla till olika saker och i olika perioder vilket jag nu ska gå in på lite mer!
 
 
Det här masken från Emma S. använder jag som vardagsrutin innan jag lägger mig, 2 gånger i veckan. Den är ganska stark då det är en kemisk peeling som exfoalierar döda hudceller och smuts, vilket lämnar huden med ett vackert glow!
 
Jag låter den bara verka i en minut vilket är perfekt då man inte orkar stå med mask i 20 min varje kväll. Tips för den late! 
 
 
När jag unnar mig en spakväll så åker de här två fram! Antingen använder jag dem var för sig eller tillsammans. De båda ska ge dig ett glow men jag tycker "Pure clay" från L'Oreal känns mer djuprengörande och "Magic mask" från Urban Gloss är mer återfuktande. Så jag använder dem utefter behov. 
 
Om jag kombinerar dem använder jag L'Oreals mask i T-zonen och masken från Urban Gloss i resten av ansiktet! 
 
 
Det är är min ALL TIME FAVOURITE! Efter att jag börjat med den så har min hy aldrig varit torr och fnasig igen. Det är en nattmask så jag applicerar den på kvällen och på morgonen tvättar jag bort den med lite micellärt vatten. 
 
Jag använder den på planet, efter en utekväll (alkohol torkar ut huden!), efter jag djuprengört huden med någon av ovanstående masker eller känner mig torr. Om jag har torra händer, läppar osv så går det utmärkt att punktmarkera de områdena med den här masken. Dessutom är den ett måste under solsemestern då jag inte heller flagnar om jag sover med den här!
 
Det var mina fyra tips på masker som jag verkligen imponerats av. Vill ni läsa liknande inlägg om andra produkter? Hojta till!
Caroline

Så bra och kul med nya tips på produkter. :) Jag skulle behöva någon slags peeling för ansiktet så produkten från Emma S lät helt klart intressant.

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress

Veckans like